Het Student Open

Stichting Student Open organiseert na 4 jaar van afwezigheid weer het grootste en gezelligste studenten golf toernooi van Nederland. Aan dit inmiddels legendarische toernooi zullen verscheidene studenten uit het gehele lans deelnemen. Het doel van de organisatie is net als andere jaren om een kwalitatief hoogstaand en bovenal zeer gezellig weekend neer te zetten voor de Studenten Golfsport in Nederland.
Naast het neerzetten van dit evenement wil de organisatie de golfsport promoten onder studenten in Nederland en een competitieve sfeer creƫren tussen de verschillende studentensteden.
Het Student Open 2017 zal gehouden worden in het voorjaar van 2017, 21 t/m 23 april, op golfbaan Golf4All Harderwijk. Het toernooi bestaat uit een viertal competities; Een individuele Strokplay competitie voor studerende golfers met handicap 18.0 of lager op vrijdag, een Fourball Best Ball wedstrijd met verscheidene teams per studentenstad voor alle gevorderde studerende golfers op zaterdag, een clinic/masterclass voor de studenten op zaterdag. De laatste competitie is een combinatieklassement voor de deelnemende studentensteden, alle bovengenoemde onderdelen tellen mee voor het studentenstad-combinatieklassement. Het totale aantal deelnemers voor het Student Open 2017 zal hiermee op ongeveer 125 studenten komen.