De nieuwe kampionen op foto

RSGA Sweetspot prolongeert titel voor de derde maal!

In het weekend van 7, 8 en 9 oktober 2011 stond BurgGolf Purmerend in het teken van de 1e jubileum editie van het Deloitte Student Open. 100 studenten uit het gehele land hebben gestreden voor verschillende titels. Het hoofdtoernooi van dit weekend was het NSK, Nederlands Studenten Kampioenschap. Hierbij spelen negen teams van 4 personen twee bruto strokeplay rondes om met de eer van deze titel ervan door te gaan. RSGA Sweetspot uit Rotterdam trok wederom aan het langste eind, en werd voor de derde keer op rij Nederlands Studenten Kampioen. Rogier Mol, lid van de studenten golfvereniging uit Rotterdam werd ook 1e bij de Topklasse Heren. Bij de dames is Leonie Warringa als winnaar naar voren gekomen.

De nieuwe kampionen op foto

Deze 5e editie werd een prachtig weekend met een terechte winnaar. Voorzitter Wilfred Askes: “Het is fantastisch om te zien dat we met 100 studenten uit het gehele land op één plek bij elkaar komen om te strijden voor verschillende titels. RSGA Sweetspot is de terechte winnaar van dit toernooi, het is niet niks om voor een derde maal een deze titel in de wacht te slepen. We hebben er als organisatie alles aan gedaan om het voor de studenten zo fantastisch mogelijk te maken. Met behulp van sponsoren kunnen wij dit realiseren voor studenten prijzen. Onze hoofdsponsor Deloitte willen we dan ook hartelijk bedanken. Zonder hen en alle andere sponsoren is het onmogelijk een toernooi van deze kwaliteit en inhoud te organiseren.”

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de afronding van deze jubileum editie. Houd dan ook onze website en jouw email scherp in de gaten voor updates over foto’s, details over volgend jaar en andere interessante zaken. Wij danken alle deelnemers en sponsoren voor hun aanwezigheid en bijdrage en gaan op naar de volgende 6e editie in mei 2012.